Hudanalys

Analysera din hud helt kostnadsfritt

Kostnadsfri hudanalys och hudvård

Grunden till alla skönhetsbehandlingar bygger på att din hud är unik och ingens hud är den andras lik. Gör en kostnadsfri hudanalys och se hur din mår.

Resultat efter kostnadsfri hudanalys samt hudkrämer

Vi använder oss av senast uppdaterade tekniken av hudanalyseringsmaskiner som scannar både hudens yta och grund – SkinPlan Analyzer!

Sedan mer än ett decennium är SkinPlan experter på vetenskapliga hudanalyser och ger utförliga konsultationer på olika hudtillstånd. Hudens tillstånd förändras med årstiderna och påverkas även av vårt fysiologiska tillstånd.

Kostnadsfri hudanalys

Vi erbjuder kostnadsfri hudanalys och vi är ensamma om att kunna scanna av exakt hur din hud mår och vad den behöver. Vi tillhandahåller också alla produkter och behandlingar du behöver för att få den perfekta glowen.

Med SkinPlans Analyzer mäter vi din huds barriärfunktion på sebum (fett) och fukt.

Via analysen får vi fram om du har en låg, hög eller normal produktion av sebum och fukt.

När analysen är klar fyller vi i ett mätkort på ansiktets olika zoner som sedan visar vilket tillstånd som din hud för tillfället har på de olika zonerna. Vi får då fram ett resultat över vilka produkter som just din hud är i behov av.

I samband med analysen bokas en ny kostnadsfri uppföljning in som sker tre veckor senare. Då analyserar vi hudens tillstånd igen och ser hur produkterna har verkat på just dig. Det är en kvalitetskontroll som är viktig för oss.

Hudvårdsprodukter

Idag är nästan alla hudvårdsprodukter uppdelade i olika hudtyper – normal, torr, fet, känslig och blandhy. SkinPlans produkter fungerar helt annorlunda. De anpassas helt individuellt efter din hud med hjälp av Analyzern.

SkinPlan är baserat på över 25 års vetenskapliga huddiagnoser samt testat på över 1000 personer. Med de vetenskapliga studierna som bas har man utvecklat ett hudvårdssystem som verkligen fungerar med både visuella och har vetenskapliga bevis.

Varför hudvård?

Utrustning som används vid kostnadsfri hudanalys

En torr hy leder till rynkor, hudirritationer och hudsjukdomar. Hudens sebumproduktion (fettproduktion) är viktig eftersom den binder fukten till huden. Om den är för låg är sannolikheten större att huden blir torr.

En fet hy kan leda till pormaskar och akne. Om sebum-produktionen är för hög kan man lättare få akne och en oren hud. En bra balans mellan sebum och fukt garanterar en sund och vacker hy.

SkinPlans produkter skapar en normal nivå mellan fukt och sebum och ger en fin lyster och ett friskt utseende. Hudens åldersprocess saktas ner väsentligt.

Att tänka på innan hudanalysen:

– Tvätta av ansiktet ordentligt
– Smörj ej in ansiktet med några hudvårdsprodukter
– Kom sminkfri
– Viktigt att du varit fri från hudvårdsprodukter minst 2 timmar innan analysen

Pris

Komplett hudanalys          0 kr

Återbesök hudanalys        0 kr

Boka Tid